TÁMOGATÁS

Kedvezményezett neve: “Borostyán-Net Szolgáltató Kft.”
Projekt címe: “A Tamás Panzió felújítása és szolgáltatási színvonalának javítása”
Projekt száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00551
Támogatási összeg: 32 900 700.- Forint
Támogatás mértéke: 70%
Projekt rövid bemutatása: A fejlesztéssel a bakonybéli “Fagus Panzió” felújítása és átalakítása valósult meg.

A panzió eddigi 8 helyett immár 9 szobával várja a vendégeket, teljesen felújítottan, új bútorzattal, melyből egy szoba a mozgáskorláttal élők számára akadálymentes. Megújultak a közös használatú helyiségek is, valamint nyílászáró cserével, homlokzati szigeteléssel és a fűtési rendszer korszerűsítésével emeltük az épület komfortérzetét. A vendégek részére a sokszínű programlehetőség biztosítása érdekében kerékpárok és pingpongasztal beszerzése is megvalósult. Az épület mellett található 10 férőhelyes parkoló, valamint a kerítés felújítása is megtörtént, valamint külső kamerarendszer és riasztó is települt.

A kapacitásbővítés és arculatváltással, valamint szolgáltatási kör bővítésével célunk, hogy a szálláshely hatékonyabban tudjon fellépni a turizmus kihívásival szemben, és minél magasabb komfortot és minél “színesebb” szolgáltatásokat tudjon nyújtani.
 
A fejlesztéseket követően akár hét tematikus célcsoport igényeit is ki tudjuk szolgálni, mind családbarát, kerékpáros-barát, illetve gasztro-, kulturális-, vadász- és aktív turizmus, valamint wellness  területen. A beruházást követően a Panzió 3*-os besorolást kapott.

Befejezés dátuma: 2020.07.04.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

CÍM

8427 Bakonybél,
Jókai utca 62.

TELEFON

+36 30 398 0426